25 Nisan 2009 Cumartesi

24 Nisan 2009 Cuma

23 nisan cocuk bayramın kutlu olsun asyacım




uykulu uykulu dolanırken geceyarısını biraz geçe ,gözüm 1-2 haftadır kitaplıkta duran oluklu kartonlara takılıverdi ...ve yine daha önce bir blog da gördüğüm bu yapımı kolay kendi işlevsel "yap-boz"u yapmaya karar verdim :) 23 nisanın ertesine gelince de kizima çocuk bayramı hediyesi olsun istedim .. bakalim sabah kahvaltı masasında görünce ne tepki vereceksin meleğim... güle güle oyna, "yap" "boz" annecim ...

9 Nisan 2009 Perşembe


Ben çimleri çok sevdim

Temkinli adımlar , çekimser kelimeler

Elinden tutulunca pıtır pıtır yürüyen kaçmaca kovalamaca oynayan kızım,miniğim , sarı papatyam iş başa düşünce biraz tembel ... ama enteresan bir tembellik bu ..evde ancak kanepeler arası özgür bırakılan eller tek başına atılan adımlar, parkta arkadaş görünce koşu moduna giriyor ve şaşırtıcı mesafeler katediyor .. kısacası şu günlerde hep hareket halindeyiz bir yere tutunmadan kalkamasak da kalkınca tek başımıza biraz idare edebiliyoruz ... tam özgür günler çok yakında annecim ..
Anne baba dede ananene bak pis-i ... ama eğer isterse söyleniyor ve birsürü anlaşılamayan kelimeler ...ah hele o elinden alınan cisimlerin ardından söylenmeler ... hep anlatıyor ama pek anlaşılamıyorsun bebeğim .:).