10 Mart 2010 Çarşamba

pipa pipa

blogların birinde duymustum kisisel cocuk kitaplarıyla ilgili bu sitenin adını "Pipa pipa" Asyanın dogumgunu yaklastıgı icin ilgimi daha da cekti.Denemeye karar verdim. pazartesi gunu siteye girip asya icin kitap siparis ettim. Bir resmini de sitede verilen mail adresine yolladım. Sadece 1 gun sonra yani dün, evde beni bir kargo bekliyordu. Kitabın adı Bulutlarda Gezinti. Kahramanı Asya ve iki arkadası gercek isimleriyle ... ilk sayfada Asyanın resmi son sayfada dogumgunu mesajıyla birlikte. Cok hos, özel surprizlerle dolu bir armagan. kücükleri sevindirmek isteyen herkese duyurulur.

4 yorum:

  1. Sebnemcim, ben de pipa-pipayi duyurmustum blogumda, gercekten super bir site :) tum cocuklar birer masal kahramani olsun :)) sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Nilaycım zaten pipa pipayı senin sitende gördüm ilk .Gercekten cok tesekkurler. Hemen oradaki tavsiyeni dinleyip denedim ve sonuc harika ...Cok guzel bir hediye oldu haklıymıssın.

    YanıtlaSil
  3. :)ben ben ben yaptım bu kitabı asya için ve sevdiklerimiz için:)pipaseldamı oldum ben şimdi:P

    YanıtlaSil
  4. valla oyle gorunuyor Seldacım .Eline saglık :)bu arada bayılıyorum tum elisi oyuncaklarına .Benimkiler hemen yıpranıyor.Sanırım duzgun kaplayamıyorum. Ya da dayanıksız materyaller kullanıyorum.

    YanıtlaSil