4 Mayıs 2010 Salı

benim kızım bir melekti :)

Asya'ya bir haller oluyor ...Bir süredir gözyaşlarının o sihirli gücünün babası üzerindeki etkisini farkeden Asya onun yanındayken bu sihri çok sık kullanarak ortalıklarda naz-ı endam ediyordu ya .. artık babası var yok hiç farketmiyor.
İki yaşında bir küçük insan günde kaç defa anne ya da baba diyerek ağlayabilir? Ota ...moka pisüre kısacası her ama herşeye nasıl sadece mızmızlanarak cevap verebilir? ki ...hiç bilmiyorum...ama daha önce okulda hazırlık öğrencilerim tarafından verilmiş olan sabırlı öğretmen nişanını ... yüksek müsadelerle sabırlı anneye cevirip kendime takıyorum Asya'nın son iki gündür verdiği o muhteşem solo performanslarını kulağıma pamuk tıkamaksızın dinleyebildiğim için ....Yeni dişler mi desem , o meşhur 2 yaş sendromumu desem bilmem Asya'ma bir haller oluyor.... tüm sendromzede annelere ve kendime sabır diliyorum :)

2 yorum:

  1. :)aynı aynı aynı:)
    özellikle ağladığında her ne olursa olsun ağladığı sürece yapmamaya gayret ediyoruz...
    ne cin onlar neeeee

    YanıtlaSil
  2. çok haklısın hem de ne cin ağlarken etrafa bakınır bir de Asya ..yani bir göz sen de diğeri de olur da ilgimi çekerse birşey diye kaçırmama modunda ... bu hallere o gözyaşı nasıl eşlik eder bilmem oscarlık performans yani ...:)

    YanıtlaSil