2 Ağustos 2010 Pazartesi

eyvah tuvalet :)

evet biz de kakadan korkup tuvalete yapmayı reddedenler kervanına katıldık maalesef. Allahtan diğerinde sorun yok. gayet güzel gidiyor. Kakiş de günde 1 posta olunca çok sorun yaratmıyor derken hafif tutmalar başladı. Gün aşırı yapma eğilimindeyiz. İnternetteki malum kabızlık hikayelerini okuyunca hergün hoşaf kaynatır oldum. Kesinlikle işe yarıyor :) Şimdilik durum kontrol altında umarım daha iyiye gider ve mucizevi yaş dönümü 2.5 yaş - 2 ay sonra- uğur getirir de bezle dostluğumuz bitmiş olur....

2 yorum:

  1. Hadi gözünüz aydın...kaka problemide çözülür kısa zamanda..Biz artık hiç bağlamıyoruz gece-gündüz açık....oturaktanda kurtulduk..klozete yapıyoruz :)darısı tez zamanda inş sizin başınıza ..

    YanıtlaSil
  2. insallah canım ...klozete yapmakta sorun yok biz de sadece gece baglıyoruz .. onun dısında bezsiz ..gece ıslak kalır da klima carpar diye korkuyorum..eylül'e insallah ...dısarıda da yapmam demiyor klozete, bahceye, kıra bayıra :) ama kakiş....daha hiç oturmadı. Bakalım stres yok ... Allahtan günde 1 max. 2 defa da hayat kalitmize sekte etmiyor :)

    YanıtlaSil